ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Πολάκη κατά μητροπολίτη Κηφισιάς αναφορικά με την επίθεση στον Χόκινγκ

Επίθεση Πολάκη κατά μητροπολίτη Κηφισιάς αναφορικά με την επίθεση στον Χόκινγκ
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επίθεση στον μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού Κύριλλο εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον Στίβεν Χόκινγκ.

Ο κ. Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook, καταφέρθηκε κατά του μητροπολίτη, κατηγορώντας τον για «σκοταδισμό» και κάνοντας λόγο για «ντόπιο ταλιμπάν».

«Κάποιοι ιερωμένοι έχουν ξεφύγει σε βαθύ σκοταδισμό!!!! Ο μητροπολίτης Κηφισιάς κλπ σχεδόν αφόρισε τον Χώκινς γιατί δεν ανακάλυψε το θεό στην επιστήμη του!!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός στην ανάρτησή του.

«ΥΓ: Δεν είδα κανέναν της "αριστείας" να διαμαρτύρεται για προσβολή της επιστήμης και του ορθού λόγου, ούτε κάποια από τις γνωστές γραφίδες των νεοφιλελεύθερων σάιτ να εξαπολύουν μύδρους εναντίον του – ντόπιου – ταλιμπάν..... Γιατί άραγε????», σημειώνει ακόμη ο κ. Πολάκης.

polakis

Ο μητροπολίτης Κύριλλος το βράδυ της Ανάστασης, στο πλαίσιο του πασχαλινού του μηνύματος, «τα έβαλε» με τον κορυφαίο αστροφυσικό, Στίβεν Χόκινγκ.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Χόκινγκ «έσβησε» θαμπωμένος από τα επιτεύγματά του, γεμάτος έπαρση και αλαζονεία, προσθέτοντας πως ξεχνούσε ότι όλοι εμείς υπάρχουμε επειδή υπάρχει Θεός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ