ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Χατζηδάκη στην κυβέρνηση για την παρουσία Τσίπρα σε Ρόδο και Καστελόριζο

Βολές Χατζηδάκη στην κυβέρνηση για την παρουσία Τσίπρα σε Ρόδο και Καστελόριζο
EUROKINISSI - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Δριμύτατη κριτική  στην κυβέρνηση με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Καστελόριζο, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε την επίσκεψη ως «κυβερνητική φιέστα με στόχο τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ το ίδιο ακριβώς ανέφερε κι όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Αυτά είναι για τους φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Συνέδριο της Ρόδου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, είπε πως ό,τι και να κάνει η κυβέρνηση «τα μέτρα είναι ψηφισμένα και μόνο από την μείωση του αφορολόγητου θα χαθεί ένας μισθός».

«Το 11ο συνέδριο ήταν αφιερωμένο στο πρόγραμμά μας, κάναμε λάθος γιατί δεν τα έχουμε προβάλει περισσότερο για να γίνουν κτήμα στον κόσμο», είπε επίσης ο κ Χατζηδάκης.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση δεν προωθεί κανένα νέο έργο και το μόνο που κάνει είναι να ολοκληρώνει τα παλιά.

«Η χώρα», σημείωσε, «χρειάζεται ένα επενδυτικό σοκ. Για να έλθει η Ελλάδα στα ίσα της χρειαζόμαστε πάνω από 155 δισ. ευρώ επενδύσεις την επόμενη πενταετία».

Τέλος, ερωτηθείς για τα έργα της κυβέρνησης υποστήριξε ότι δεν έχουν βγει προκηρύξεις για νέα έργα και σημείωσε: «Πάνε να ολοκληρώσουν τα ίδια. Τα έργα έχουν κολλήσει και από τον ίδιο το νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ