Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Κατσιαντώνης
Χωρίζουν οι δρόμοι του Γιώργου Κατσιαντώνη και της Ένωσης Κεντρώων μετά την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή του Βασίλη Λεβέντη.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του μίλησε για διάψευση των προσδοκιών του τα τελευταία 2,5 χρόνια και πολιτικές διαφορές με τον Βασίλη Λεβέντη, χωρίς ωστόσο, να αναφέρει κάτι περισσότερο.
Διέψευσε τη φημολογία ένταξής του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, λέγοντας πως θα παραμείνει ανεξάρτητος.
«Θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου για τον κόσμο του νομού Λάρισας και θα σκεφθώ τους επόμενους μήνες την επόμενη κίνησή μου», είπε.
Είναι ο τρίτος βουλευτής που αποχωρεί από την Ένωση Κεντρώων μετά τον Γιώργο Καρρά που συνεργάζεται πλέον με τη ΔΗΣΥ και τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που εντάχθηκε στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ένωση Κεντρώων μένει πλέον με 6 βουλευτές.
Ιρανοί ψαρεύουν κινητά τηλέφωνα και αρώματα μετά την βύθιση εμπορικου πλοίου στο Ορμούζ
14:31
Μονοκινητήριο αεροσκάφος συνετρίβη στην Πιερία - Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άτομα
14:26
Η «πόλη της αμαρτίας»: Ο Αλ Καπόνε, ο Λουτσιάνο και το καταφύγιο των γκάνγκστερ της Αμερικής
14:20
Έτοιμο το σενάριο της 10ης ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο, αλλά δεν βιάζεται για τα γυρίσματα
14:11