Σκουρλέτης: Οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους
Υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πρότασης για εφαρμογή της απλής αναλογικής στην αυτοδιοίκηση ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι «πρέπει να ξεφύγουμε από τη μονοπαραταξιακή λογική στην αυτοδιοίκηση».
Μιλώντας στην εκπομπή "Πάμε Αλλιώς" της ΕΡΤ1, σημείωσε ότι οριστική ημερομηνία για τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είναι η δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου (δηλαδή στις 13 Οκτωβρίου) του 2019 και υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές διότι κάτι τέτοιο νοθεύει το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Σε ερώτηση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών δήλωσε ότι «οι εθνικές εκλογές έχουν δεδομένη ημερομηνία, πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και η ώρα τους είναι με την συμπλήρωση της τετραετίας. Αυτό συμφέρει τη χώρα και την κοινωνία». «Άρα ενδεχομένως να κουμπώσει με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου του 2019», είπε.
Οργισμένη απάντηση στους τουρικούς ισχυρισμούς περί «σφαγής του Μοριά»
19:38
Αυστηρή απάντηση Χριστοδουλίδη σε Ερντογάν από ΟΗΕ: Είμαστε αποφασισμένοι να επανενώσουμε την Κύπρο
19:30
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναζωπύρωση της σύγκρουσης στη Βουλή - Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση για τις επιδοτήσεις
19:21
Συναγερμός στη Νίκαια: Άνδρας ταμπουρώθηκε σε σπίτι και κρατά όμηρο τη γυναίκα του
19:15