ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Eντελώς της πλάκας τα δημοσιεύματα περί παραίτησης Αθανασίου», λέει ο Ν. Βούτσης

«Eντελώς της πλάκας τα δημοσιεύματα περί παραίτησης Αθανασίου», λέει ο Ν. Βούτσης
EUROKINISSI

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης δημοσίευμα το οποίο κάνει αναφορά σε παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της Βουλής Κώστα Αθανασίου.

Ο κ. Βούτσης χαρακτήρισε, μάλιστα, τις αναφορές του δημοσιεύματος «εντελώς της πλάκας»: «Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα παραίτησης του γραμματέα. Δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας όταν γράφει για Μαξίμου. Ουδέποτε το Μαξίμου έθεσε σε αμφιβολία την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στη Βουλή. Το αποτύπωμα είναι απολύτως δημοκρατικό» σημείωσε προσθέτοντας ότι ούτε ο ίδιος ούτε το Μέγαρο Μαξίμου ούτε και ο κ. Αθανασίου μπορούν να καταλάβουν πώς προέκυψε το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

«Δεν υπήρξε ποτέ ζήτημα παραίτησης του γενικού γραμματέα. Ουδέποτε το Μέγαρο Μαξίμου, δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας με τον όρο αυτό αλλά ό,τι κι αν εννοεί ουδείς εκ του Μαξίμου, που έτσι κι αλλιώς δεν είχε δουλειά, έθεσε σε αμφιβολία την εξαιρετική δουλειά που γίνεται και από τον γενικό γραμματέα της Βουλής και από όλους μας καθώς λειτουργούμε συλλογικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Βούτσης εξήγησε για ποιο λόγο δεν μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει μέχρι στιγμής σε αντίστοιχα δημοσιεύματα: «δεν απάντησα σε τίποτα απ’ ό,τι έχει γραφτεί για τα ζητήματα αυτά. Επειδή είμαι του μισογεμάτου ποτηριού για μένα το ότι τέτοιου τύπου δημοσιεύματα δεν τυγχάνουν καμίας αναπαραγωγής – και σας συγχαίρω γι’ αυτό – δείχνει ότι το ρεπορτάζ δεν είναι σωστό ή δεν έχει το βάθος. Γι’ αυτό δεν τα σπουδαιολογώ όταν λένε ότι ο Βούτσης στήνει το κομματικό του κράτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ