ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βράδυ τελικά στην Ίμβρο ο Μητσοτάκης – Ξέχασε το διαβατήριό του

Το βράδυ τελικά στην Ίμβρο ο Μητσοτάκης – Ξέχασε το διαβατήριό του
Instagram / Κυριάκος Μητσοτάκης

Mε το βραδινό καράβι θα μεταβεί τελικά στην Ίμβρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω κοινωνικών δικτύων είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο «γαλάζιος» πρόεδρος είχε προγραμματίσει να φτάσει στην Ίμβρο το απόγευμα αλλά οι Τούρκοι δεν του επέτρεψαν να περάσει από το Τελωνείο των Κήπων.

«Τελωνείο Κήπων. Όταν διαπιστώνεις ότι έχεις ξεχάσει το διαβατήριο σου και νομίζεις ότι έχεις βρει τον ένοχο! ? Θα φτάσουμε στην Ίμβρο με το βραδινό καράβι!» αναφέρει η χιουμοριστική ανάρτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία του ίδιου με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη.

Νωρίτερα σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.

Έστειλε δε, και ένα αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Τον άνεμο ελευθερίας που φύσηξε στην Αλεξανδρούπολη πριν από 98 χρόνια δεν την απολαμβάνουν εδώ και 2,5 μήνες οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μας, που κρατούνται παρανόμως στις φυλακές Αδριανούπολης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος παράλληλα και στην συνάντηση του Μανώλη Κεφαλογιάννη με τους δύο στρατιωτικούς.

Όπως είπε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ζήτησε από τον κ. Κεφαλογιάννη να τους παρέχει όχι μόνο ηθική υποστήριξη αλλά και να υπενθυμίσει και το αυτονόητο -ότι δηλαδή οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν φυλούσαν μόνο τα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.

https://www.instagram.com/p/BiwmtsiDdq1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ