ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Ξετσιπωσιά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το αιματοκύλισμα στη Γάζα

Κουτσούμπας: Ξετσιπωσιά η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ για το αιματοκύλισμα στη Γάζα
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τη γραμμή ίσων αποστάσεων που τήρησε το υπουργείο Εξωτερικών στο αιματοκύλισμα στη Λωρίδα της Γάζας, εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου Βίτσα για το άσυλο, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ καταλόγισε υποκρισία στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για «ξετσιπωσιά» του υπουργείου Εξωτερικών.

«Η υποκρισία της κυβέρνησης περισσεύει. Χτες σπάσατε κάθε ρεκόρ, από τη μια λέτε για τους άμαχους και τους πρόσφυγες και από την άλλη αναπτύσσετε σχέσεις με όσους τους δολοφονούν και τους ξεριζώνουν», είπε ο κ Κουτσούμπας, κατηγορώντας ακόμη την κυβέρνηση ότι παρά τα όσα έλεγε αρνείται να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος για χάρη της λεγόμενης γεωστρατηγικής αναβάθμισης και μπλέκει το λαό σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αμφισβήτησε και το αφήγημα της καθαρής εξόδου τον Αύγουστο, λέγοντας ότι θαυπάρξει αυξημένη εποπτεία, ενώ σχολίασε και τα σενάρια για σπάσιμο της Β’ Αθηνών, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ