ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Θ. Βασιλάκη

Συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Θ. Βασιλάκη
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Τη θλίψη τους για τον θάνατο του επιχειρηματία Θεόδωρου Βασιλάκη εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

Για έναν δραστήριο επιχειρηματία έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ένας δραστήριος επιχειρηματίας και επιφανής οικονομικός παράγοντας του τόπου, η εμβέλεια του οποίου ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Για την απώλειά του εκφράζω βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο θάνατος του Θόδωρου Βασιλάκη με λύπησε πολύ. Εκτός από σπουδαίος επιχειρηματίας ήταν εξαίρετος άνθρωπος. Αυτοδημιούργητος, καινοτόμος, άψογος εργοδότης», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η Aegean είναι σήμερα πυλώνας του τουρισμού μας. Στη σύζυγο και τους γιους του εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια», προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.


Mε τη σειρά του, το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Αegean ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες και «συνέδεσε το όνομά του με την προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουρισμού όχι μόνο μέσω της αεροπορικής εταιρείας του αλλά και με σειρά πρωτοβουλιών σε πολλούς τομείς».

«Άνθρωπος χαμηλών τόνων διακρινόταν για το ήθος, την εργατικότητα, την επιμονή στην εκπλήρωση των στόχων του» συμπληρώνει επίσης η εν λόγω ανακοίνωση.

Ανακοίνωση για τον θάνατο του ιδρυτή της Aegean εξέδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Θεόδωρος Βασιλάκης συνέβαλε τα μέγιστα στην διατήρηση της εμπορικής και επιβατικής αεροπορίας. Ευχόμαστε η οικογένεια του να συνεχίσει το μεγάλο και σπουδαίο έργο του« αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ