ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Σκοπιανό: Τσίπρας και Κοτζιάς θέλουν να μας οδηγήσουν προ τετελεσμένων

ΝΔ για Σκοπιανό: Τσίπρας και Κοτζιάς θέλουν να μας οδηγήσουν προ τετελεσμένων
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η Νέα Δημοκρατία, με νέα ανακοίνωση της για το Σκοπιανό, καλεί τον πρωθυπουργό να μη δεσμεύσει τη χώρα με μία συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας.

Στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γνωστοποιείται πως, διά του αρμόδιου τομεάρχη της Γιώργου Κουμουτσάκου, ζήτησε χθες στις 17:45 επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, για τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων, Αντόνιο Μιλόσοσκι, που θέλει τον κ. Τσίπρα να είναι έτοιμος να δεσμεύσει τη χώρα με μία συμφωνία με την πΓΔΜ.

Το γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει ότι μέχρι τώρα ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Προφανής στόχευση των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είναι να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων. Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό για μια ακόμη φορά: Δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει τη χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη, αν συναινέσει σε μία συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας» καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ