Κατατέθηκε στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα
Στη Βουλή κατατέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης αξιολόγησης, ενόψει του Eurogroup της 21ης Ιουνίου.
Η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, το οποίο αποτελείται από 120 άρθρα και αριθμεί 120 σελίδες (500 μαζί με τα συνοδευτικά έγγραφα), αναμένεται να ξεκινήσει στις συναρμόδιες επιτροπές της Βουλής την Δευτέρα 11 Ιουνίου.
Το πρωί της Τρίτης, 12 Ιουνίου, θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς και το βράδυ της ίδιας ημέρας θα ολοκληρωθεί η επεξεργασία του στις επιτροπές.
Την Τετάρτη, 13 Ιουνίου, θα αρχίσει η συζήτησή του στην Ολομέλεια, η οποία θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ και θα ολοκληρωθεί την επομένη ημέρα, Πέμπτη 14 Ιουνίου, μέχρι τις 15:00, με την ψήφισή του.
Πώς υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζομένους - Πότε καταβάλλεται
01:00
ΔΥΠΑ: Δεύτερη ευκαιρία σε συμμετέχοντες ηλικίας άνω των 55 ετών - Στις δομές υγείας
00:30
Γαλλία: Στόχος χάκερ το υπουργείο Εσωτερικών - Συνελήφθη ένας ύποπτος
23:58
Ιταλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο αθώωσε οριστικά τον Ματέο Σαλβίνι για την υπόθεση Open Arms
23:50