ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη στον Γ. Μπουτάρη από τη Φώφη Γεννηματά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στήριξη στον Γ. Μπουτάρη από τη Φώφη Γεννηματά για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
EUROKINISSI/ ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Στήριξη στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ανακοίνωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Φώφη Γεννηματά, στη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Η κ. Γεννηματά, στη διάρκεια παρουσίας της στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τον Μπουτάρη, υπογραμμίζοντας πως το Κίνημα θα στηρίξει τους εκλεγμένους δημάρχους και περιφερειάρχες, που είχε στηρίξει και στις εκλογές του 2014, σε ολόκληρη τη χώρα.

«Το αίμα νερό δεν γίνεται» ήταν το σχόλιο του δημάρχου κ. Μπουτάρη προς την κ. Γεννηματά.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης η φασιστική επίθεση, που δέχτηκε πρόσφατα ο Γιάννης Μπουτάρης, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, με τη Φώφη Γεννηματά να την καταδικάζει.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευαν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών, Άννα Αγγελίδου και Μεταρρύθμισης και Κοινωνίας των Πολιτών, Νίκος Φωτίου.

Νωρίτερα η κυρία Γεννηματά επισκέφτηκε τον Γυναικείο Αγροτικό Συνεταιρισμό στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παράγουν οι γυναίκες και τις συνεχάρη για τη δουλειά που κάνουν. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Αρβανιτίδης και ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ