ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Πλακιωτάκη στην κυβέρνηση για το «άβατο» των Εξαρχείων

Επίθεση Πλακιωτάκη στην κυβέρνηση για το «άβατο» των Εξαρχείων
Ο Γιάννης Πλακιωτάκης κάνει δηλώσεις για την επίθεση στον Β. Οικονόμου στα Εξάρχεια CNN Greece

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση που κρατά απέναντι στα φαινόμενα βίας στην περιοχή των Εξαρχείων εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό του βουλευτή του κόμματος Βασίλη Οικονόμου από ομάδα κουκουλοφόρων σε εστιατόριο της oδού Βαλτετσίου.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, επισκέφθηκε αργά χθες το βράδυ τον κ. Οικονόμου στο νοσοκομείο Ερυθρός όπου νοσηλεύεται για να ενημερωθεί για το γεγονός αλλά και για την κατάσταση της υγείας του.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα την αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια, και κάλεσε την αστυνομία να δράσει άμεσα έτσι ώστε να συλληφθούν οι δράστες και να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη.

«Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν χωρούν στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε ενέργειες να πλήξουν τόσο το δημοκρατικό μας πολίτευμα όσο και την κοινωνική μας συνοχή να γνωρίζουν ότι θα πέσουν στο κενό. Καλώ την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε περιθωριακά στοιχεία αντιεξουσιαστών να τεθούν επιτέλους στο περιθώριο που μερίδα στελεχών της τους προστατεύουν . Όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι οι πολιτικές διαφορές λύνονται με διάλογο και όχι με βία» δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης ο οποίος αναφέρθηκε και στο «άβατο» των Εξαρχείων επισημαίνοντας πως όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του κ. Οικονόμου, ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε πως πραγματοποιούνται εξετάσεις και πως βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε ακόμα:

Εξιτήριο πήρε ο βουλευτής Βασίλης Οικονόμου

Ο Αντώνης Σαμαράς για την επίθεση στον Βασίλη Οικονόμου

Τζιτζικώστας: Να τελειώνουμε με το άβατο των Εξαρχείων

Ομάδα κρανοφόρων τραυμάτισε σοβαρά τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ