ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αρμενία ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στην Αρμενία ο Προκόπης Παυλόπουλος
INTIME NEWS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία πραγματοποιεί την Τρίτη και την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αρμενίας, Αρμέν Σαρκισιάν.

Ειδικότερα, ο κ. Παυλόπουλος σήμερα στις 12:00 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο Γενοκτονίας και στις 15:10, θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αρμενίας και στη συνέχεια θα προβούν σε κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, Στις 17:00 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, και στις 19:30 θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο, παρατιθέμενο προς τιμήν του από τον Πρόεδρο της Αρμενίας.

Εξάλλου, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 11:30, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης, Αραράτ Μιρζογιάν, και αμέσως μετά στις 13:10, θα ξεναγηθεί στο Yerevan Brandy Factory.

Στις 15:20, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ελληνικής ομογένειας, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πατριαρχείο των Αρμενίων, όπου στις 17:10 θα συναντηθεί με τον Ύπατο Πατριάρχη, Καθολικό απάντων των Αρμενίων, Καρέγκιν τον Β’.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ