Χαρδαλιάς σε Αμβρόσιο: Κανένας κήρυκας του μίσους δεν μπορεί να χαλάσει την ημέρα αυτή
Τον «αφορισμό» του από τον πρώην Μητροπολίτη Αμβρόσιο σχολίασε έμμεσα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιά.
Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα είναι μια μέρα χαράς και ελπίδας. Άνοιξαν πάλι οι εκκλησίες μας. Αυτή τη μέρα κανένας κήρυκας του μίσους και της αμάθειας δεν μπορεί να τη χαλάσει».
Μάλιστα επισύναψε την ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου που χαρακτηρίζει την απόφαση του Αμβρόσιου ως «ανυπόστατη και ανίσχυρη».
Σημειώνεται πως ο πρώην Μητροπολίτης διάβασε τον αφορισμό, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης Αιγίου.
Ο Αμβρόσιος είχε… προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσει στην κίνηση αυτή την εβδομάδα που πέρασε, βάζοντας στο «στόχαστρο» και την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Βιολάντα»: Το «σημείο - μηδέν» της φονικής έκρηξης - Που εντοπίστηκε η διαρροή
16:22
Εκλέχθηκε το προεδρείο της Διακομματικής Επιτροπής για το αγροτικό ζήτημα - Ποιοι συμμετέχουν
16:19
Πάνω από δύο εκατ. ευρώ οι λογαριασμοί Παναγόπουλου και άλλων πέντε προσώπων που δεσμεύτηκαν
16:18
Aναδρομικό αφιέρωμα στον Τιμοτέ Σαλαμέ διοργανώνει η Αμερικανική Ταινιοθήκη
16:17