ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN International

Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN International

Κατά της πολιτικής της λιτότητας και των φοροεπιδρομών τάχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθαρίζοντας πως η λύση στο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις.

Σε συνέντευξή του στο CNN International ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ θα κινηθεί άμεσα προς αυτή την κατεύθυνση τονίζοντας πως θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα.

«Ξέρουμε τι χρειάζεται να κάνουμε σήμερα για να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα. Στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμα επενδυτικές ευκαιρίες. Όμως, η Ελλάδα χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις μεταρρυθμίσεις. Τις σωστές μεταρρυθμίσεις», δήλωσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως δεν μπορεί να υλοποιήσει κανένα αναπτυξιακό σχέδιο.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί ενώ σημείωσε πως η Ελλάδα χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα και λιγότερη γραφειοκρατία.

«Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα για ακόμα περισσότερους φόρους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση».

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα η Κυβέρνηση έχει απολέσει την εμπιστοσύνη του λαού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ