ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση δικηγόρων σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση δικηγόρων σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οξυμένα είναι τα πνεύματα στη Βουλή όπου συζητείται το ασφαλιστικό νομοσχέδιο κι ένταση δεν επικρατεί μόνον στην αίθουσα της ολομέλειας, αλλά και στο εντευκτήριο όπου εκπρόσωποι του λεγόμενου κινήματος της γραβάτας την «έπεσαν» στον Σπύρο Λάππα.

Ομάδα δικηγόρων, ένα 24ωρο μετά την επιστολή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή στους "300" με την οποία τους έθετε προ των ευθυνών τους για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, είχε θερμό επεισόδιο με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με τις φωνές να ακούγονται και στους διαδρόμους.

«Ντροπή σου ρε, ντροπή σας, εμείς σας ψηφίσαμε! Ντροπή σου! Έχουμε οικογένειες και παιδιά και μας αφήνεται να ζήσουμε με 100 ευρώ το μήνα. Μας προδώσατε. Εμείς σας ψηφίσαμε και εσείς μας προδώσατε όπως κάνατε με όλους τους ψηφοφόρους σας. Την Κυριακή όμως που θα ψηφίζετε το νομοσχέδιο θα δείτε τι θα γίνει έξω από την Βουλή», του φώναξαν κι εκείνος σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες φέρεται να τους απάντησε ότι «εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι δικηγόροι αλλά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η χώρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ