Γεροβασίλη: Aνασχηματισμός και με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ανασχηματισμού η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, λέγοντας μάλιστα ότι το κυβερνητικό σχήμα θα μπορούσε να διευρυνθεί και με πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν μπορώ να αποκλείσω, σε έναν ενδεχόμενο ανασχηματισμό, το κυβερνητικό σχήμα να έχει ανθρώπους στα υπουργεία πέραν των γνωστών του ΣΥΡΙΖΑ» είπε η κυρία Γεροβασίλη και συμπλήρωσε:
«Όποτε ο πρωθυπουργός κρίνει ότι θα περάσει ανασχηματισμό, φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πρόσωπα, που δεν θα είναι του στενού πολιτικού περιβάλλοντος. Κάτι τέτοιο είναι και υγιές».
Σύμφωνα με την κυρία Γεροβασίλη τυχόν ανασχηματισμός θα ήταν δύσκολος με κόμματα της αντιπολίτευσης. «Να δούμε αν υπάρχουν άλλες πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα. Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχουν» τόνισε.
Εξιτήριο από το ΚΑΤ για τη Μαρέβα Μητσοτάκη μετά το ατύχημα στην Ιταλία: «Χειρουργήθηκε, όλα πήγαν καλά»
09:45
Υψηλόβαθμος στέλεχος και Δήμαρχος στη Ρωσία ο ηθικός αυτουργός εμπρησμού σε κατάστημα στα Χανιά
09:42
ΣΤΟ «ΚΑΔΡΟ» ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ: Η στιγμή που «προδόθηκε» ο σμήναρχος – κατάσκοπος: Το κρυφό κινητό, τα απόρρητα έγγραφα και η γυναίκα - «σύνδεσμος»
09:38
Κίνα: Πιο εύκολη η πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες για τους πολίτες ξένων χωρών
09:29