Τέλος στις ουρές στις εφορίες θέλει να βάλει η κυβέρνηση
Στα σκαριά βρίσκεται επιχειρησιακό σχέδιο που θα βάλει ένα τέλος στις ουρές στις εφορίες, ανακοίνωσε στη Βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της Κατερίνας Ιγγλέση από τον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως η μεγάλη αλλαγή που ετοιμάζει η κυβέρνηση είναι ένα επιχειρησιακό σχέδιο για να μην μην χρειάζεται ο πολίτης να πηγαίνει στην εφορία και η εξυπηρέτησή του να γίνεται είτε μέσω τηλεφωνικών κέντρων, είτε μέσω Διαδικτύου, είτε μέσω λογιστών.
Απέφυγε ωστόσο, να προσδιορίσει πότε θα τεθεί σε εφαρμογή, λέγοντας μόνον ότι αυτό «θα γίνει σύντομα και όχι σε 10 χρόνια».
Ο Τρύφων Αλεξιάδης ανέφερε ακόμη, πως θα επανεξεταστεί το σύνολο των εφοριών, τελωνείων και Γραφείων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων σε όλη την επικράτεια, με στόχο, την αναδιοργάνωσή του ή τη δημιουργία νέων δομών, όπου άυτό κριθεί αναγκαίο.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη βρέθηκε απαναθρακωμένη μέσα στο σπίτι της
08:09
Κίνηση: Μεγάλες καθυστερήσεις στον Κηφισό - Μποτιλιάρισμα σε Κηφισίας και Αττική Οδό (χάρτης)
08:09
Νέα παρέμβαση του Ρεζά Παχλαβί: «Σύντομα θα πάρουμε πίσω στο Ιράν. Έρχεται διεθνής βοήθεια»
08:06
Το παιδικό σπίτι του David Bowie ανοίγει για πρώτη φορά στο κοινό
08:05