ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου: Δεν υπήρξε σχέδιο για έξοδο από το ευρώ

Σβίγκου: Δεν υπήρξε σχέδιο για έξοδο από το ευρώ

«Σχέδιο της Ελλάδας για έξοδο από το ευρώ, δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση. Αυτό το έχει απαντήσει πολλάκις και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε επ' αυτού την απάντηση και σε επίκαιρη ερώτηση της κ. Γεννηματά από τον Ιούλιο του 2015, για να επισημάνει ότι «όλα αυτά είναι γνωστά, έχουν απαντηθεί». Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «βασίζεται σε τέτοιου είδους σενάρια και σε τέτοιου είδους “ιστορίες για αγρίους”, δείχνοντας το δικό της πολιτικό κενό και τη δική της έλλειψη πολιτικής στρατηγικής».

Είπε ότι «αυτό που πρέπει να κάνει η κάθε κυβέρνηση, είναι να είναι σε εγρήγορση και να προστατεύει τη χώρα από ενδεχόμενες δυσκολίες και σενάρια άλλων κύκλων», υπογραμμίζοντας πως «αυτό, όμως, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα από σχέδια και θεωρίες συνομωσίας για έξοδο από το ευρώ».

Πρόσθεσε επίσης ότι «αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει κατηγορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ από το ’12, αν δεν κάνω λάθος, και ήταν κάτι όπου η ίδια η πραγματικότητα έχει δείξει ότι δεν έχει καμία βάση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ