ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Παππά - Γεωργιάδη για τηλεοπτικές άδειες

Καυγάς Παππά - Γεωργιάδη για τηλεοπτικές άδειες
Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

«Μεταξύ ενός σταθμού που λειτουργεί και της άδειας, βρίσκεται μόνον το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη», ανέφερε στη Βουλή ο Νίκος Παππάς, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα παρέμβασης της κυβέρνησης στηδιαδικασία αδειοδότησης.

Ο υπουργός Επικρατείας διέψευσε κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση θέλει να αποκλείσει τηλεοπτικούς σταθμούς από τον διαγωνισμό και κάλεσε όσους προβαίνουν σε τέτοια σχόλια να μην παίζουν με την τύχη των εργαζομένων. «Ο

διαγωνισμός είναι κρυστάλλινος», σχολίασε παρεμβαίνοντας στη συζήτηση νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος όπου εντάσσεται τροπολογία του για την μετάθεση κατά τρεις μήνες, δηλαδή από 1-10-2016, της εφαρμογής της διαδικασίας για την απευθείας τιμολόγηση των διαφημιζόμενων από τα ΜΜΕ.

Υποκρισία καταλόγισε στον υπουργό Επικρατείας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την υπόθεση του Mega, επαναλαμβάνοντας τον χαρακτηρισμό «φασίστας» για τον Νίκο Παππά. Όπως είπε, πρόκειται για έναν πολιτικό χαρακτηρισμό.

Περνώντας στην αντεπίθεση ο υπουργός αφού θύμισε ότι η κυβέρνηση «πέρασε» ρύθμιση για τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, ευχήθηκε καλή τύχη και καλή συνέχεια στον Άδωνι Γεωργιάδη στις κοινωνικές του σχέσεις με πραξικοπηματίες, προκαλώντας την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ που
τον κατηγόρησε ότι χυδαιολογεί με σκουπίδια του Διαδικτύου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ