ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός απλά κόβει την κορδέλα

ΝΔ: Ο πρωθυπουργός απλά κόβει την κορδέλα
Eurokinissi

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τα σημερινά εγκαίνια του αεροδρομίου Πάρου, με την οποία σημειώνει ότι για το έργο που παραδίδεται σήμερα εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι επί σειρά κυβερνήσεων τους οποίους η σημερινή κυβέρνηση αποκλείει από τα εγκαίνια προκειμένου να καρπωθεί το έργο.

Εγκαινιάζεται, σήμερα, το νέο αεροδρόμιο της Πάρου. Είναι μια καλή ημέρα, όχι μόνο για το ίδιο το νησί, αλλά και για τον ελληνικό τουρισμό γενικότερα. Για να φτάσουμε στην σημερινή ημέρα, εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι και μια σειρά Κυβερνήσεων.

Ο κ. πρωθυπουργός, σήμερα, απλά κόβει την κορδέλα. Τέτοια έργα, όπως αυτό, που θα είναι αποτέλεσμα συλλογικών προσπαθειών και διαδοχικών Κυβερνήσεων, θα υπάρξουν και στο μέλλον. Η Νέα Δημοκρατία, ως Κυβέρνηση, θα αλλάξει την σημερινή πρακτική αποκλεισμού και μη αναγνώρισης της συμβολής των προηγουμένων Κυβερνήσεων. Θα αναγνωρίζει έμπρακτα το έργο όλων εκείνων που θα έχουν συμβάλει στην πορεία του χρόνου. Γιατί, πρώτα απ’ όλα, αυτό απαιτεί η συνέχεια του Κράτους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ