Γ. Κουμουτσάκος: Σε σαθρό έδαφος η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες
Σε σαθρό έδαφος γίνεται, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο, η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.
Μιλώντας στον Σκάι, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι «η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες γίνεται σε σαθρό έδαφος γιατί δεν έχει εκδοθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που καταργεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».
Ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για έντονη οσμή απόπειρας χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης και προσέθεσε πως «η ΝΔ δεν θα πάρει τις άδειες πίσω, αλλά θα ανοίξει τον ανταγωνισμό για να υπάρχουν οι ίδιοι κανόνες της ελεύθερης αγοράς». Αναγνώρισε πως «υπήρχαν προβλήματα στο υφιστάμενο καθεστώς της τηλεοπτικής αγοράς» αλλά σημείωσε πως «η θεραπεία που επιβάλλεται είναι πολύ χειρότερη».
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Θερινές εκπτώσεις: Πότε κάνουν «πρεμιέρα» - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
04:00
ΔΥΠΑ: Βήμα προς βήμα η υποβολή αιτήσεων για τις 50 Επαγγελματικές Σχολές
03:00
Σε λειτουργία τέθηκε το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης από την ΑΑΔΕ
02:00