ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε νέες προσλήψεις προχωρά το Υπουργείο Παιδείας

Σε νέες προσλήψεις προχωρά το Υπουργείο Παιδείας
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σε 740 προσλήψεις καθηγητών πλήρους ωραρίου προχωρά το υπ. Παιδείας με στόχο το κουδούνι για το νέο σχολικό έτος να χτυπήσει με όσο λιγότερα κενά γίνεται.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις ειδικοτήτων ΠΕ02 (φιλόλογοι), ΠΕ03 (μαθηματικοί) και ΠΕ04 (φυσικές επιστήμες - φυσικοί/χημικοί/βιολόγοι/γεωλόγοι), για την κάλυψη λειτουργικών κενών στη δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι προσλήψεις αυτές έρχονται να προστεθούν σε αυτές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών που ανακοινώθηκαν εχθές και, σύμφωνα με το υπουργείο, θα ολοκληρωθούν με «ταχείς ρυθμούς» μόλις το ΑΣΕΠ αποστείλει τους κυρωμένους πίνακες.

Συνολικά, μέχρι στιγμής, ο αριθμός των προσλήψεων αναπληρωτών σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, γενική και ειδική, εκπαίδευση ανέρχεται σε 5.919.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από σήμερα, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για να τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Οι πίνακες των ονομάτων είναι αναρτημένοι εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ