ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεροβασίλη: Ούτε λέξη για ανέργους, εργαζόμενους και συνταξιούχους ο Μητσοτάκης

Γεροβασίλη: Ούτε λέξη για ανέργους, εργαζόμενους και συνταξιούχους ο Μητσοτάκης

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ύστερα και από τη σημερινή συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

Παρά το σινεφίλ σκηνικό με το ημίφως στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κρύψει το αληθινό του πρόσωπο» αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωση της και προσθέτει πως «μέσα σε τρεις ολόκληρες ώρες δεν βρήκε χρόνο να κάνει ούτε μία αναφορά στις λέξεις «"εργαζόμενος", "άνεργος", "συνταξιούχος»".

Όσον αφορά την αντιπαράθεση που προέκυψε ύστερα από την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνδικαλιστές της αστυνομίας η κ. Γεροβασίλη δηλώνει πως ο κ. Μητσοτάκης «για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ, αφού προσέλαβε την περιπαιχτική αναφορά του Πρωθυπουργού στις κινητοποιήσεις και τις σχετικές δηλώσεις των ένστολων συνδικαλιστών, ως προτροπή να τον συλλάβουν.

Διαβεβαιώνουμε τον κύριο Μητσοτάκη ότι τέτοιο κίνδυνο δεν διατρέχει. Απεναντίας, διατρέχει μεγάλο κίνδυνο, αν οι πολίτες καταλάβουν τι ακριβώς προτείνει, να μείνει στάσιμος για πάντα στο σημερινό του αξίωμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ