ΝΔ: Τα σημερινά γενέθλια της κυβέρνησης έχουν γίνει μνημόσυνο
«Συμπληρώνεται, σήμερα, ένας χρόνος από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα γενέθλια της δεύτερης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και, όμως, η Κουμουνδούρου δεν έχει ακουστεί. Ούτε λέξη. Ούτε ψίθυρος», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Προφανώς, ακόμα και για τους ίδιους, η σημερινή ημέρα δεν είναι επέτειος μνήμης, αλλά ημέρα λήθης και θλίψης. Προσπαθούν να ξεχάσουν τι έλεγαν πριν και τι έκαναν μετά. Προσπαθούν, με τη σιωπή τους, να ξεχάσει και η κοινωνία τα λόγια, τα έργα και τις ημέρες τους. Ματαιοπονούν. Οι Έλληνες ξέρουν», προσθέτει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.
«Τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”. Απόδειξη, το θέμα του διαγωνισμού παρωδία, του διαγωνισμού οπερέτα, που έχει γίνει μπούμερανγκ, αν όχι Βατερλό για την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου – Παππά», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Παρελθόν ο β' Γύρος στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές - Υπερψηφίστηκε ο νέος κώδικας Τ.Α.
15:59
Μοτοσικλέτα πήρε φωτιά μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο στο Ηράκλειο – Με εγκαύματα 55χρονος
15:55
Λάρισα: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που κρατούσε όμηρο την πρώην γυναίκα του απειλώντας να τη σκοτώσει
15:43
Εντολή εκκένωσης σε εδάφη που έχει καταλάβει στο νότιο Λίβανο έδωσε ο ισραηλινός στρατός
15:42