ΝΔ: Τα σημερινά γενέθλια της κυβέρνησης έχουν γίνει μνημόσυνο
«Συμπληρώνεται, σήμερα, ένας χρόνος από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και τα γενέθλια της δεύτερης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και, όμως, η Κουμουνδούρου δεν έχει ακουστεί. Ούτε λέξη. Ούτε ψίθυρος», αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Προφανώς, ακόμα και για τους ίδιους, η σημερινή ημέρα δεν είναι επέτειος μνήμης, αλλά ημέρα λήθης και θλίψης. Προσπαθούν να ξεχάσουν τι έλεγαν πριν και τι έκαναν μετά. Προσπαθούν, με τη σιωπή τους, να ξεχάσει και η κοινωνία τα λόγια, τα έργα και τις ημέρες τους. Ματαιοπονούν. Οι Έλληνες ξέρουν», προσθέτει στη δήλωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.
«Τα σημερινά “γενέθλια” έχουν γίνει μνημόσυνο του δήθεν “ηθικού πλεονεκτήματος”. Απόδειξη, το θέμα του διαγωνισμού παρωδία, του διαγωνισμού οπερέτα, που έχει γίνει μπούμερανγκ, αν όχι Βατερλό για την Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου – Παππά», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.
Η Νορβηγία αγοράζει και άλλα υποβρύχια για να παρακολουθεί τη ρωσική παρουσία στη Βαλτική
17:37
Αυτοψία Χαρδαλιά στον Κηφισό: «Αποφύγαμε τα χειρότερα, φτάσαμε στα όρια των αντοχών μας»
17:28
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19