ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παπαδημούλης για τις τηλεοπτικές άδειες: Όποιος δεν είναι εντάξει… να φύγει από τη μέση

Ο Παπαδημούλης για τις τηλεοπτικές άδειες: Όποιος δεν είναι εντάξει… να φύγει από τη μέση
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η ΝΔ προσπαθεί να σαμποτάρει τον διαγωνισμό, ωστόσο ο διαγωνισμός θα προχωρήσει. Ταυτίζομαι με το δημόσιο συμφέρον που λέει: διαγωνισμός. Τόσο η Κομισιόν όσο και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, κ. Σχοινάς, λένε ότι ο διαγωνισμός είναι ένα θετικό γεγονός και ότι μέσω αυτού θα πάρουμε χρήματα», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας, στον τηλεοπτικό σταθμό «STAR».

«Παρά τις προσπάθειες της ΝΔ και μεγαλοσυμφερόντων να σαμποταριστεί η διαδικασία για τη νόμιμη αδειοδότηση των καναλιών, η οποία επιδιώκουμε να αποφέρει σημαντικά έσοδα στο δημόσιο, αυτός ο διαγωνισμός θα σταθεί και μέχρι τώρα όλες οι απαντήσεις της Κομισιόν, με όλους τους αρμοδίους, λένε ότι αυτό είναι εθνική αρμοδιότητα», σημείωσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Τον κ. Καλογρίτσα ούτε τον ξέρω, ούτε θέλω να τον γνωρίσω. Όποιος δεν είναι εντάξει, είτε στο θέμα της καταβολής των χρημάτων, είτε στο πόθεν έσχες, πρέπει να φύγει από τη μέση και να πάμε στον επόμενο. Από εκεί και πέρα, πάει πολύ να μας “κουνάει το δάχτυλο” η διαπλοκή και όσοι την στήριξαν τόσα χρόνια».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφορικά με το ζήτημα της Τράπεζας Αττικής, ο Δημήτρης Παπαδημούλης επισήμανε ότι «όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρέπει να ελεγχθούν. Η υπόθεση της Τράπεζας Αττικής και το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος πρέπει να διερευνηθούν τόσο από τη Δικαιοσύνη όσο και από τη Βουλή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ