Μαξίμου: Tί έχει να πει ο Μητσοτάκης για τα θαλασσοδάνεια της Τράπεζας Αττικής στη ΝΔ;
Στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη επιτίθεται το Μαξίμου καλώντας τον να πάρει θέση για τα δάνεια που έλαβε στο παρελθόν το κόμμα της αξιωματική αντιπολίτευσης από την τράπεζα Αττικής.
Κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για δάνεια ύψους 13 εκατ. ευρώ που έχουν λάβει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ από την συγκεκριμένη τράπεζα, σύμφωνα με το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας. «Όταν ο κ. Μητσοτάκης έλεγε στη ΔΕΘ ότι είναι αδιανόητο μια τράπεζα, με διοίκηση φιλική προς την Κυβέρνηση, να δίνει δάνεια χωρίς τραπεζικά κριτήριο προφανώς δεν αναφερόταν στα θαλασσοδάνεια που έχει πάρει το ίδιο του το κόμμα από την Τράπεζα Αττικής», λένε στην κυβέρνηση.
«Έχει να απαντήσει κάτι ο κ . Μητσοτάκης για τις συνθήκες υπό τις οποίες χορηγήθηκαν αυτά τα θαλασσοδάνεια; Θα μας πει πότε και πώς προτίθεται να επιτρέψει τα χρήματα; Ή εφαρμόζει την "Συμφωνία Αλήθειας" όπου τον βολεύει», καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
Ιός Δυτικού Νείλου: Εντατικοί ψεκασμοί και αυξημένη ετοιμότητα από τους δήμους
16:12
Φωτιά στη Λήμνο - Ήχησε το 112 για εκκένωση δύο περιοχών
16:05
Τουρκία: Συνταξιούχος αστυνομικός έστησε ενέδρα και εκτέλεσε τη φίλη του στην Αττάλεια
16:01
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Μεσοχώρι Μεσσηνίας - Ήχησε 112 για ετοιμότητα
15:53