ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς για τις τηλεοπτικές άδειες και Καλογρίτσα στη Βουλή

Καυγάς για τις τηλεοπτικές άδειες και Καλογρίτσα στη Βουλή

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η κυβέρνηση μετά τη σφοδρή κριτική που δέχεται για σειρά θεμάτων που αφορούν από τη μεταβίβαση στο Υπερταμείο αρκετών ΔΕΚΟ έως και το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών.

Ο Πάνος Σκουρλέτης στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου με τις προαιπαιτούμενες δράσεις στην Ολομέλεια της Βουλής έκανε λόγο για εκτελεστές συμβολαίων που πραγματοποιούν επιθέσεις στην κυβέρνηση. «Από το πρωί εκτελεστές συμβολαίων της διαπλοκής κάνουν μια επίθεση στην κυβέρνηση που δεν έχει γίνει ποτέ στον τόπο και είναι η επίθεση της διαπλοκής στη δημοκρατία», ανέφερε, ξεσηκώνοντας θυελλώδεις αντιδράσεις. Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, ο υπουργός Περιβάλλοντος μίλησε για μαζική υστερία και εκ μέρους των καναλιών που χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.

Θράσος καταλόγισε στον Πάνο Σκουρλέτη ο Ανδρέας Λοβέρδος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη που υποστήριξε πως δεν υπάρχει όργανο θεσμικό, διοικητικό ή δικαστικό στην Ε.Ε. και την Ελλάδα που να καλύψει τις αθλιότητες της κυβέρνησης απέναντι στα ΜΜΕ. «Πολιτικούς απατεώνες», χαρακτήρισε νωρίτερα την κυβέρνηση ο Γιάννης Μανιάτης που μίλησε για Βατερλό της κυβέρνησης από το «Καλογρίτσας Gate».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ