Ν. Φίλης: Μετά τις 2 το μεσημέρι τα προσφυγόπουλα στα σχολεία
«Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν εσωτερικά σύνορα», τόνισε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης αναφερόμενος στις αντιδράσεις που υπάρχουν σε περιοχές, όπως το Ωραιόκαστρο για τη φοίτηση παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών στα σχολεία.
«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε:
Δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα.
Για το μάθημα των Θρησκευτικών σημείωσε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί, παρέπεμψε στη δήλωσή του στη Βουλή και υπογράμμισε ότι την ευθύνη την έχει το υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα ανέφερε πως θα γίνει συζήτηση για βελτιώσεις στον τρόπο διδασκαλίας, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.
Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού και οι δραστηριότητες αγωγής υγείας, σημειώνοντας ότι το υπουργείο δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική.
Η σκληρή ρητορική Ερντογάν και η τουρκική ενόχληση για την τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
09:38
Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στο Λος Άντζελες λόγω κινδύνου πλημμυρών τα Χριστούγεννα (vid)
09:25
ΗΠΑ: Στο Αρκάνσας ο τυχερός της λοταρίας που κέρδισε 1,8 δισ. δολάρια στο Powerball
09:14
Οι 10 ταινίες που σημάδεψαν το 2025: Από τον «Φρανκενστάιν» έως το «One Battle After Another»
09:01