ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π.Καμμένος: Ο Καλογρίτσας, παρουσία του Βενιζέλου, μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Π.Καμμένος: Ο Καλογρίτσας, παρουσία του Βενιζέλου, μου ζήτησε να μπω στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σε μία δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί και να προκαλέσει αντιδράσεις προέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμενος στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο κ. Καλογρίτσας τον είχε καλέσει δύο φορές στο σπίτι του, τη μία παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου και του ζήτησε να μπει στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, την επόμενη φορά που συναντήθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, του ζητήθηκε να μην συμπράξει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος σχολίασε και την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και της Εκκλησίας με αφορμή το μάθημα των Θρησκευτικών. «Οι δύο πλευρές είναι σε συνεννόηση και θα προχωρήσουν στη συγγραφή ενός νέου βιβλίου θρησκευτικών, λαμβάνοντας υπόψιν και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά αλλόθρησκα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για ενδεχόμενο ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για αποκλειστικό προνόμιο του Πρωθυπουργού, ωστόσο τόνισε ότι «μπορεί να γίνει άνοιγμα σε παραγωγικούς φορείς της κοινωνίας που δεν θα προέρχονται κατ΄ανάγκη από την αριστερά , αλλά και στους Καραμανλικούς, οι οποίοι βρίσκονται υπό διωγμό στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ