ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ξέσπασμα του Καμμένου στον Ιερώνυμο: Αν μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, θα το κάνω

Το ξέσπασμα του Καμμένου στον Ιερώνυμο: Αν μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, θα το κάνω
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/eurokinissi

Ο διάλογος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου, στη συνάντηση που έγινε για τα Θρησκευτικά, έχει δει τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας.

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Κάμμενος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, όταν αντίκρισε τον Αρχιεπίσκοπο, ξέσπασε σε λυγμούς και του είπε: «Μακαριώτατε, εάν εσείς μου ζητήσετε να ρίξω την κυβέρνηση, να ξέρετε ότι θα το κάνω. Να ξέρετε, όμως, ότι αυτό δεν θα είναι υπέρ του έθνους. Ο μόνος που θα ωφεληθεί θα είναι η Τουρκία».

Από την πλευρά του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερωνύμος δεν φάνηκε πως ήταν πρόθυμος για κάτι τέτοιο.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Εδώ δεν είμαστε για να συμφωνήσουμε σε όλα. Είμαστε για να βρούμε μαζί λύσεις», είχε αναφέρει νωρίτερα στη συνάντηση ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Επίσης, σημειώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος απέναντι στον υπουργό Παιδείας και εξήρε το γεγονός ότι πρόσφατα σε βάπτιση που ήταν ανάδοχος ο ίδιος γνώριζε απ' έξω το «Πιστεύω» και το «Πάτερ Ημών».

«Μου είπε ο Πρωτοσύγκελλός μου ότι ο υπουργός βάφτισε πρόσφατα ένα αγοράκι και ήξερε απέξω το "Πιστεύω" και το "Πάτερ Ημών" και όλες τις προσευχές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος, σε μια προσπάθεια συμφιλίωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ