ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου στην κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου στην κυβέρνηση
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση για απόπειρα υπονόμευσης και ευτελισμού της Δικαιοσύνης απηύθυνε από το βήμα της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος και απευθυνόμενος προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε: «κάτω τα χέρια από τη Δικαιοσύνη και τους θεσμούς».

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών με αφορμή την τροπολογία Παππά για το «λουκέτο» στους μη αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς που αποσύρθηκε προσωρινά, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλε προσβολή του ΣτΕ και συστηματική προσπάθεια άσκησης εκβιασμών και απαξίωσης του ανωτάτου δικαστηρίου με ευθύνη της κυβέρνησης και μικρού τμήματος της ηγεσίας της Δικαιοσύνης.

«Η ιστορία των τηλεοπτικών αδειών εξελίσσεται σε υπαρξιακό πρόβλημα για την κυβέρνηση και διεξάγεται μια γιγαντιαία προσπάθεια υπονόμευσης και ευτελισμού της Δικαιοσύνης, με μεθόδους παρακράτους και παραβίαση του σκληρού πυρήνα προσωπικών δεδομένων... Σας προειδοποιώ, παραβιάζετε αρχές και αξίες της Ε.Ε. και κινδυνεύουμε να βρεθούμε αντιμέτωποι με διαδικασίες που ενεργοποιήθηκαν σε Ουγγαρία και Πολωνία», είπε και πρόσθεσε ότι η τροπολογία Παππά προσβάλλει το ΣτΕ και συνιστά ομολογία ότι η αρμοδιότητα ανήκει στο ΕΣΡ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ