ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες: Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό

Η ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες: Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο “καυτό” θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό από μία κυβέρνηση, που όσο απομονώνεται από τους πολίτες, τόσο ακολουθεί ακραίες μεθόδους που προσβάλλουν το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία. Όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών δεν έχουν προηγούμενο», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο «η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ρίξει "μαύρο" στη Δημοκρατία», το το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν την έκβαση της υπόθεσης επιτίθενται σε δικαστές και ευτελίζουν συνολικά τη Δικαιοσύνη. Με πρακτικές παρακράτους, επιχειρούν την ηθική εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους. Παραβιάζουν ακόμη και συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα λειτουργών της Δικαιοσύνης και του Κράτους».

«Πρόκειται, όχι μόνο για την πιο ανίκανη, αλλά και την πιο αυταρχική κυβέρνηση όλων των εποχών. Μία κυβέρνηση που ετοιμάζεται να ρίξει "μαύρο" στην πολυφωνία, "μαύρο" στην ενημέρωση και, εντέλει, "μαύρο" στη Δημοκρατία», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ