Δ. Κουτσούμπας: Δεδομένο το 4ο μνημόνιο
Για χοντρά ψέματα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι θα έρθει και τέταρτο μνημόνιο για την Ελλάδα.
Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ υποστήριξε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ότι κυβέρνηση και πρωθυπουργός κοροϊδεύουν τον λαό, καθώς όπως είπε, «δεν πρόκειται να υπάρξει απομείωση του χρέους χωρίς να επιβληθούν νέα, βαριά μέτρα».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ο κ. Κουτσούμπας δεν απέκλεισε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ κάλεσε τον λαό να επαναστατήσει και να δώσει αγώνες.
Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ενρντογάν, τις χαρακτήρισε άκρως επικίνδυνες, ενώ αναφερόμενος γενικότερα στη στάση της Τουρκίας, ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε πως η Άγκυρα έχει συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο και βλέψεις.
Γεωργιάδης στον ΣΦΕΕ: Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση στο ΕΣΥ, φίλτρα και clawback στο ΙΦΕΤ
15:41
Οι ΗΠΑ μειώνουν το επίπεδο του συναγερμού ασφαλείας στην αεροπορική βάση του Κατάρ
15:38
Παρέλαβε τη διάταξη του εισαγγελέα για δέσμευση περιουσίας ο Κώστας Ανεστίδης
15:35
Κραν Μοντανά: Ο Πάπας Λέων συνάντησε συγγενείς των θυμάτων - «Τα λόγια συμπόνιας μοιάζουν αδύναμα»
15:32