Ν. Παρασκευόπουλος: Αποφάσισα δύσκολα για τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ
«Δύσκολη» χαρακτήρισε την απόφασή του να διατάξει πειθαρχική έρευνα για την περίπτωση του αντιπροέδρου του ΣτΕ που φέρεται να εμπλέκεται σε ροζ σκάνδαλο, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.
«Πρόσεξα το κείμενο της παραγγελίας μου και είναι σαφές ότι δεν αναφέρεται στην προσωπική ζωή του δικαστή», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης όταν προκλήθηκε από τον Ανδρέα Λοβέρδο και προσέθεσε ότι ενήργησε με βάση τη νομιμότητα και όχι τη σκοπιμότητα.
Έκανε δε, γνωστό ότι η υπόθεση τού είχε τεθεί υπόψιν από το Νοέμβριο του 2015 από δικαστικές αρχές και πως τότε δεν προχώρησε σε καμία κίνηση.
«Ανεπίτρεπτο», χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος το γεγονός να λαμβάνονται υπόψη για μια πειθαρχικά προϊόντα υποκλοπής.
ΚΟΣΜΟΣ
Μαμντάνι για Νετανιάχου: Eίναι εγκληματίας πολέμου - H Nέα Υόρκη δεν έχει αρμοδιότητα σύλληψης
11:03
ΕΛΛΑΔΑ
Η υπεύθυνη κατανάλωση βρίσκει τη θέση της στα μεγαλύτερα μουσικά festivals του καλοκαιριού
11:00
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια στο Κρυονέρι Αττικής - 590 πρόστιμα από την αρχή του έτους
10:55
ΚΟΣΜΟΣ
Για πρώτη φορά αστροναύτες έκαναν ακτινογραφίες στον εαυτό τους στο διάστημα
10:46
ΕΛΛΑΔΑ