Α. Τσίπρας: Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές, παρά τις δημοσκοπήσεις
«Προτιμώ να κερδίζω τις εκλογές, παρά τις δημοσκοπήσεις», ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν προχωρά σε ανασχηματισμό, εξαιτίας των δημοσκοπήσεων, που δείχνουν μια κάμψη στην προτίμηση των πολιτών στην κυβέρνηση.
Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου δημοσιογράφους από την ΕΕ και απαντώντας στις ερωτήσεις του έστειλε και την απάντησή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο αίτημά του περί πρόωρων εκλογών, τονίζοντας πως αυτές «θα γίνουν το 2019».
Σε μια προσπάθεια να στηρίξει τη βεβαιότητά του, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «τότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το έργο μας και οι πολίτες να συγκρίνουν τι έγινε με την ανεργία σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, άλλα και τι έγινε με το θέμα της ύφεσης».
CNNi: Γιατί ορισμένα πλοία διέρχονται από το Στενό του Ορμούζ εν μέσω αποκλεισμού;
22:31
Ρωσία: Ο Πούτιν επέπληξε την επικεφαλής της κεντρικής τράπεζας και τον υπουργό Οικονομικών
22:20
«Αν δεν συμμορφωθείτε θα χρησιμοποιηθεί βία»: Πώς οι ΗΠΑ εφαρμόζουν το μπλόκο στο Ορμούζ
22:10
Νετανιάχου: Συνεχίζουμε τον πόλεμο με τη Χεζμπολάχ παράλληλα με τις συνομιλίες (vid)
21:59