Τηλεοπτικές άδειες: Ούτε το Ποτάμι ψηφίζει Πολύδωρα
Στον απόηχο της πρότασης του Βύρωνα Πολύδωρα για την θέση του προέδρου του ΕΣΡ, το Ποτάμι εξαπολύει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δώσει θετική ψήφο.
Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη χαρακτηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο «πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας» και τονίζει πως δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει τον κατήφορο της κυβέρνησης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«To Ποτάμι δεν παίζει με τους θεσμούς και δεν πρόκειται να συναινέσει στον ευτελισμό των ανεξάρτητων αρχών. Δεν θα ψηφίσει για Πρόεδρο του ΕΣΡ ένα πρόσωπο από το βαθύ παρελθόν της Ελλάδας της χρεοκοπίας... Δεν πρόκειται να γίνει συνεργός στον κατήφορο που ακολουθεί η κυβέρνηση».
Θέση πήρε και ο ίδιος ο επικεφαλής του κόμματος, με ανάρτηση του στο Twitter. Συγκεκριμένα ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε: «Αύριο τα ρολόγια μία ώρα πίσω. Σήμερα 60 χρόνια πίσω, όπως λέει και ο σοφός».
SPONSORED
Τι σηματοδοτεί η αύξηση του ακατάσχετου ορίου στα 1.600 ευρώ: Δείτε αναλυτικά παραδείγματα
10:13
Πανελλήνιες 2026: Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για τους υποψήφιους στα ΕΠΑΛ
10:11
Η Ρωσία κατέρριψε 86 drones την περιφέρεια της Αγίας Πετρούπολης
09:56
8 νέες ταινίες βασισμένες σε video games που αναμένονται στους κινηματογράφους
09:47