ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Δ.: Ανασχηματισμός ενόψει

Ν.Δ.: Ανασχηματισμός ενόψει
EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος

Σε αλλαγές στην οργανωτική δομή του κόμματος θα προχωρήσει άμεσα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να ενισχύσει τη δυναμική που καταγράφει η ΝΔ σε επίπεδο κοινωνίας σε όλες τις δημοσκοπήσεις.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτιμά πως ο ο Αλέξης Τρίπρας με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησής του απέτυχε παταγωδώς να δώσει νέα ώθηση στο κυβερνητικό σχήμα και μάλιστα θεωρεί πως αυτή του η κίνηση θα επιτείνει τη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ με ότι αυτό θα σημαίνει για πολιτικές εξελίξεις στη χώρα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης ακόμα και προς το τέλος της εβδομάδας θα ανακοινώσει τις αλλαγές στο κόμμα με αναβάθμιση των 6 συντονιστών ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στο επικοινωνιακό επιτελείο. Στόχος του κ. Μητσοτάκη να υπάρξει καλύτερη λειτουργία του κόμματος αλλά και να αρχίσουν να “εκτίθενται” επικοινωνιακά και τα νέα πρόσωπα με τα οποία θέλει να σηματοδοτήσει το νέο ξεκίνημα της παράταξης.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ εντατικοποιεί τις περιοδείες του και τις επαφές του με φορείς και πολίτες σε όλη την Ελλάδα και το επόμενο διήμερο θα βρίσκεται στην Κρήτη όπου και θα περιοδεύσει στους νομούς Ρεθύμνης και Χανίων.

Ο κύριος Μητσοτάκης θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας Κρήτης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων – Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων, στις 19:00 στο κέντρο Εσπερος.

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί διαδοχικά την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ