ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων για ΕΣΡ: Μοίρασαν τις θέσεις σαν λάφυρα

Ένωση Κεντρώων για ΕΣΡ: Μοίρασαν τις θέσεις σαν λάφυρα
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Eurokinissi

«Συναλλαγή λαφύρων» χαρακτηρίζει την διαδικασία απονομής των θέσεων στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η Ένωση Κεντρώων. 

«Κατά την διάσκεψη των προέδρων προς σχηματισμό ΕΣΡ μοιράστηκαν οι θέσεις των μελών ως λάφυρα. Και ενώ η Ένωση Κεντρώων πρότεινε συναίνεση τα άλλα κόμματα διέπραξαν συναλλαγή και νομή λαφύρων», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Συνεχίζει κατηγορώντας την Νέα Δημοκρατία για οπισθοχώρηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για διαπραγματεύσεις με την αξιωματική αντιπολίτευση για την μοιρασιά των θέσεων.

«Η μεν ΝΔ, ενώ ζητούσε να καταργηθεί ο νόμος Παππά, έκανε πίσω και αρκέστηκε σε διαβεβαιώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι την δωδεκάτη ώρα διαπραγματευόταν με την ΝΔ μοιράζοντας θέσεις του ΕΣΡ», λέει και συνεχίζει: «Δυο άλλα κόμματα πήραν μια θέση έκαστο, η Ένωση Κεντρώων πρότεινε μάχιμο δημοσιογράφο που δεν είχε εξαρτήσεις και γνωρίζει άριστα τον χώρο των καναλιών, αλλά το σύστημα δεν είχε προφανώς θέση για άνθρωπο με ικανότητες και ανιδιοτέλεια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μετά ταύτα η δική μας ψήφος ήταν "παρόν"και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Ευχόμαστε στο νέο ΕΣΡ να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του» ολοκληρώνει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ