ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά προς Βενιζέλο: Κανείς δεν μπορεί να βάζει το «εγώ» πάνω από το «εμείς»

Γεννηματά προς Βενιζέλο: Κανείς δεν μπορεί να βάζει το «εγώ» πάνω από το «εμείς»

Στην αντεπίθεση βγήκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά διαχωρίζοντας τη θέση της από τον Βαγγέλη Βενιζέλο και αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς κατά του πρώην Προέδρου του κόμματος, για προσωπικές στρατηγικές.

«Κανένας δεν μπορεί να βάζει το «εγώ» μπροστά από το «εμείς»» σημείωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real, υποστηρίζοντας παράλληλα, ότι η επιμονή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο ζήτημα της συγκρότησης του ΕΣΡ, έσπασε το τεχνητό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και έδειξε για πρώτη φορά πως μπορεί να υπάρξει συνεννόηση.

«Είναι προσωπικές του απόψεις» απάντησε σχετικά με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου για τη στάση που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στ θέμα της συγκρότησης του ΕΣΡ σημειώνοντας πως «τα κόμματα δεν προχωρούν με ομοφωνίες, προχωρούν όμως με σεβασμό στις συλλογικές αποφάσεις - και αυτό είναι το μήνυμά μου στο εσωτερικό του χώρου μας».

«Είμαστε σε μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδο. Οι δημοσκοπήσεις, αλλά και η σχέση μας με τον κόσμο, δείχνουν ότι ξανασυναντιόμαστε με τους ανθρώπους που θέλουμε να εκφράσουμε και κανένας δεν έχει αυτή τη στιγμή το δικαίωμα, ούτε μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτή την πορεία ανάκαμψης της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία συνδέεται άμεσα με την ανάκαμψη της χώρας», υποστήριξε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ