ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Τσίπρας είναι η παραίτηση του

ΝΔ: Η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει ο Τσίπρας είναι η παραίτηση του
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Eurokinissi

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κάνει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή σημερινό άρθρο του. «Η μόνη υπηρεσία που έχει να προσφέρει ο κ. Τσίπρας στη χώρα, είναι η παραίτησή του», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει πως ο πρωθυπουργός «ξεπερνά κάθε όριο θράσους και ψέματος» και τον καθιστά «αποκλειστικά υπεύθυνο γιατί φόρτωσε την Ελλάδα με ένα τρίτο, αχρείαστο μνημόνιο προκαλώντας βαριές απώλειες στην οικονομία και την κοινωνία».

«Και τώρα αντί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Νέας Δημοκρατίας με τις θετικές προτάσεις της για τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων και την προώθηση σε όλα τα επίπεδα των εθνικών στόχων, προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο», λέει το κόμμα.

«Σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, συνεχίζει να επιδεικνύει ανικανότητα, ανεπάρκεια, ανευθυνότητα και να είναι όμηρος των εσωκομματικών του τάσεων», επισημαίνει το κόμμα.

«Εφόσον εξαιτίας όλων αυτών, δεν μπορεί να αποτρέψει το τέταρτο μνημόνιο, ας φύγει επιτέλους από την κυβερνητική εξουσία.

Ας πάψει να φορτώνει τις δικές του τραγικές ευθύνες στην αντιπολίτευση.

Η μόνη υπηρεσία που έχει να προσφέρει στη χώρα, είναι η παραίτησή του», ολοκληρώνει το κόμμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ