ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θάνος Πλεύρης: Συνεχίζει τη μάχη εκτός της εντατικής

Θάνος Πλεύρης: Συνεχίζει τη μάχη εκτός της εντατικής
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI/φωτογραφία αρχείου

Εκτός της ομάδας εντατικής θεραπείας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος συνεχίζει την μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.

Έπειτα από μία εβδομάδα νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας του, επιτρέπει πλέον τη νοσηλεία του σε θάλαμο.

Έτσι πλέον ο πρώην βουλευτής της ΝΔ βρίσκεται εκτός ΜΕΘ, με την κατάστασή του να παρουσιάζει βελτίωση. Όπως αναφέρει και το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν «η υγεία του κ. Αθανάσιου Πλεύρη βαίνει περαιτέρω βελτιούμενη (τόσο κλινικά, όσο και εργαστηριακά), πράγμα που επέτρεψε την έξοδό του από τη ΜΕΘ και τη συνέχιση της νοσηλείας του στο νοσηλευτικό όροφο. Συνεχίζεται να του παρέχεται όλη η ενδεικνυόμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και φροντίδα».

Μάλιστα τη Δευτέρα έστειλε ο ίδιος μήνυμα μέσω twitter, αναφερόμενος στην δύσκολη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ώστε να μπορέσει να δει ξανά τα παιδιά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θάνος Πλεύρης εισήχθη σε ιδιωτική κλινική την περασμένη Κυριακή (13/11), με σήψη, ως αποτέλεσμα μόλυνσης μετά από αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ