Στην Κούβα ο Αλ. Τσίπρας: Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση (vid)
Στην Κούβα έφτασε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις στη μνήμη του Φιντέλ Κάστρο.
«Είναι μεγάλη τιμή και συγκίνηση να βρίσκομαι στην Κούβα, διανύοντας τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα, για να αποτίσω φόρο τιμής σε έναν μεγάλο ηγέτη που ενέπνευσε όχι μόνο τον Κουβανικό λαό, τους λαούς της Λατινικής Αμερικής αλλά και την επαναστατική φλόγα σε όλο τον κόσμο» ανέφερε ο Πρωθυπουργός κατά την άφιξή του και πρόσθεσε:
Οι λαοί όσο μακριά και αν βρίσκονται, ενώνονται πάνω σε κοινές αξίες και κοινά προτάγματα. Και η αξία της κοινωνικής δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης είναι αυτή που ενώνει τους λαούς μας.
Η κεντρική εκδήλωση, στην οποία θα παραστούν πολιτικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), στην Πλατεία της Επανάστασης.
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54
Μαρινάκης: Δεν μπορεί να γίνει διάλογος με τους αγρότες όταν συμβαίνουν επιθέσεις σε αστυνομικούς
16:50
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί φιλέτο γαύρου σε ηλιέλαιο
16:45