ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βενιζέλου στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής

Επίθεση Βενιζέλου στην κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής
EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για διάλυση του θεσμικού ιστού της χώρας και καλλιέργεια κλίματος εκφοβισμού στη Δικαιοσύνη, εξαπέλυσε στη Βουλή, στη συζήτηση του για την κύρωση του απολογισμού και ισολογισμού του 2013, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Αντιλαμβάνεστε που θα ήσασταν εσείς αν ήταν άλλη κυβέρνηση, θα ήσασταν πάνω στα έδρανα και θα φωνάζατε», ανέφερε με αφορμή όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τις καταγγελίες Πανούση. Ο τέως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την κυβέρνηση να αφήσει το επίπεδο προστασίας της πρώτης κατοικίας στο επίπεδο που το βρήκε και να σταματήσει να παίζει με τον πόνο του κόσμου στο μεγάλο ζήτημα των κόκκινων δανείων.

Σημείωσε δε, πως φέρνοντας προς ψήφιση τον απολογισμό και τον ισολογισμό του 2013 αναγνωρίζει πως η κυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ είχε πρωτογενές πλεόνασμα.

«Ψηφίζετε υπέρ επειδή γλύφετε εκεί που φτύνατε, λέγατε ψέματα και προσχωρήσατε στην στρατηγική μας, αλλά εξακολουθείτε να μην λέτε συγνώμη», είπε και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση βιώνει τις αντιφάσεις της με τεράστιο κόστος για τη χώρα.

«Το θέμα όμως είναι τι κάνετε εσείς το 2015, που είναι το δικό σας έτος και υπάρχει οπισθοχώρηση και επιβράδυνση, το 2015 είναι ζημιογόνο και βλαβερό», είπε ο κ. Βενιζέλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ