ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι διακοπές του Κυρ. Μητσοτάκη στο Πήλιο (pics)

Οι διακοπές του Κυρ. Μητσοτάκη στο Πήλιο (pics)
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Λάτρης των χειμερινών σπορ φαίνεται να είναι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος από την Τρίτη βρίσκεται στο Πήλιο.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, με την οικογένειά του και μια φιλική παρέα, κάνοντας σκι για περίπου 3 ώρες.

Όπως αναφέρει το myvolos.net, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να προχωρήσει σε πολιτικές δηλώσεις και αρκέστηκε να μιλήσει για τις ομορφιές του Πηλίου.

ΚΥΡ 1

(Πηγή φωτογραφίας myvolos.net)

«Ήρθαμε να απολαύσουμε για δύο ημέρες το Πήλιο, το οποίο το αγαπώ πάρα πολύ καθώς έχω υπηρετήσει τη θητεία μου εδώ στην 111 ΠΜ κι έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Έχουμε έρθει οικογενειακώς για δύο μερούλες να χαρούμε το μοναδικό βουνό που φαίνεται να έχει χιόνι στην Ελλάδα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΥΡ 2

(Πηγή φωτογραφίας myvolos.net)

«Να ευχηθώ με την ευκαιρία να έχουμε μια καλή χρονιά, να είναι καλύτερη χρονιά για τη χώρα από ότι ήταν το 2016 και μακάρι να είναι αυτή η χρονιά που θα μας βγάλει επιτέλους από την κρίση.

Το Πήλιο είναι καταπληκτικό, το Χιονοδρομικό Κέντρο είναι πάρα πολύ όμορφο, ένα Χιονοδρομικό που μου είναι πολύ οικείο. Αγαπώ πολύ τη χιονοδρομία. Το Πήλιο είναι πολύ ελκυστικός προορισμός και έχει αποδείξει πως μπορούμε να διευρύνουμε το τουριστικό μας προϊόν 12 μήνες το χρόνο, προσφέροντας ταυτόχρονα και θάλασσα και βουνό. Παραμένει ένας προορισμός – σημαία για το τουριστικό προϊόν όλης της χώρας», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΥΡ 3 copy

(Πηγή φωτογραφίας myvolos.net)

Διαβάστε επίσης:

Στο Πήλιο για σκι ο Κυρ. Μητσοτάκης (pics)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ