ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλ. Τσίπρας: Φάρος αξιών και πυλώνας ασφάλειας η Ελλάδα

Αλ. Τσίπρας: Φάρος αξιών και πυλώνας ασφάλειας η Ελλάδα
(EUROKINISSI/κατερινα νομικου/φωτογραφία αρχείου)

Μήνυμα φιλίας συνεργασίας και αποφασιστικότητας έστειλε από την Αλεξανδρούπολη προς πάσα κατεύθυνση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην τελετή του αγιασμού των υδάτων της πόλης.

Όπως επεσήμανεο πρωθυπουργός, το μήνυμα φιλίας απευθύνεται προς όλους τους λαούς, καθώς η Ελλάδα αποτελεί φάρο αξιών, και πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας.

«Τείνουμε χείρα συνεργασίας και ταυτόχρονα δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως αυτά απορρέουν από τις διεθνείς συμβάσεις και το διεθνές δίκαιο», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στην Αλεξανδρούπολη και με την παρουσία του ιδίου στην τελετή του εορτασμού και είπε χαρακτηριστικά: «Η Αλεξανδρούπολη να γίνει κόμβος διαμετακομιστικός, ενεργειακός, εμπορικός»

Νωρίτερα μετά το πέρας της δοξολογίας, ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος χαιρέτησε τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ