ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Παππά και Καμμένο: «Ντροπή το ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»

ΝΔ για Παππά και Καμμένο: «Ντροπή το ταξίδι με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος»
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/Eurokinissi

Η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει δυσμενώς την μετάβαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με αφορμή την 58η ορκωμοσία του Προέδρου των ΗΠΑ, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

«Η δημοσίευση της φωτογραφίας του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, απλωμένου στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ταξίδι του προς τις Η.Π.Α., δείχνει το πραγματικό ύφος και ήθος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ», σχολίασε δεικτικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωσή του.

Γιατί ο κ. Καμμένος δεν ταξίδεψε με το αεροπλάνο της γραμμής, «ώστε να εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο;», διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε: «Τη φωτογραφία αυτήν την παραδίδουμε σε όλους όσοι πίστεψαν ότι ψηφίζοντας τον κ. Τσίπρα ψηφίζουν το “νέο” στην πολιτική. Μία μόνο λέξη ταιριάζει: Ντροπή».

Και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδη σχολίασε το ταξίδι των δύο υπουργών μέσω twitter.

1kammenos

«Με το κυβ. αεροσκάφος στις ΗΠΑ οι κ.κ. Παππάς και Καμμένος με μεγάλο κόστος για τους πολίτες. Αυτό είναι το "νέο" ύφος & ήθος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», έγραψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ