Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης θα φέρει ξανά το χαμόγελο της ελπίδας
Σε συστράτευση κάλεσε όλους τους Νεοδημοκράτες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας μιλώντας ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της Τοπικής Οργάνωσης και της ΟΝΝΕΔ Καλαμάτας.
Ο Βασίλης Κικίλιας ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι η "τύχη" της χώρας θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε ανατραπεί η κυβέρνησή Σαμαρά.
Ο κ. Κικίλιας δήλωσε, επίσης, "ότι όλοι πρέπει να συστρατευτούν δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, που προτάσσει το εθνικό συμφέρον πάνω από το παραταξιακό ή προσωπικό, με σκοπό η χώρα να ορθοποδήσει και να ξεπεράσει την κρίση και βασική στόχευση οι νέες γενιές να ατενίσουν το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία, ύστερα από δύο καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ"
Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Κικίλιας τόνισε: "Η κόρνα της λήξης για τη χώρα δεν έχει σφυρίξει ακόμα ...όσο και αν κάποιοι προσπαθούν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη βοήθεια όλων μας θα ανακόψει την πορεία καταστροφής, φέρνοντας το χαμόγελο της ελπίδας ξανά στα χείλη όλων των Ελλήνων".
Αυστρία: Νεκρός 13χρονος που παρασύρθηκε από χιονοστιβάδα σε χιονοδρομικό κέντρο στις Άλπεις
21:12
Πετρούπολη: Συνελήφθη 31χρονος που προσπάθησε να βιάσει και λήστεψε 13χρονη σε στάση λεωφορείου
21:00
Οι ΗΠΑ παρέδωσαν στρατιωτικό υλικό στη Νιγηρία για να βοηθήσουν στον αγώνα κατά των τζιχαντιστών
20:48
Η Βρετανία εγκαινίασε έναν λογαριασμό στο TikTok με βίντεο απελάσεων μεταναστών
20:36