ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο κ. Μητσοτάκης για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του
«Ξανά έκθετος» υποστηρίζει ότι είναι ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά για το πόθεν έσχες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το 'Penelope gate', το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του».
Και στη συνέχεια της ανακοίνωσης το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει σειρά ερωτημάτων: «Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει;
Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κ. Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό.
Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης».
Τι αλλάζει στο Τραμ από τις 7 Σεπτεμβρίου: Πυκνώνουν τα δρομολόγια, επιπλέον συρμοί στις ώρες αιχμής
08:31
Το 2016 η Τουρκία βύθισε ένα Airbus A300 στο Αιγαίο – Σήμερα είναι καταφύγιο για τη θαλάσσια πανίδα
08:30
Συμφωνία ΗΠΑ - Βενεζουέλας για 65 δισ. βαρέλια πετρελαίου - «Η μεγαλύτερη στην παγκόσμια ιστορία»
08:23
Νεπάλ: Μάχη με σχοινιά και drones σε σήραγγα με 100 εγκλωβισμένους - Σχεδόν 2.500 αγνοούμενοι
08:13