ΣΥΡΙΖΑ: Έκθετος ο κ. Μητσοτάκης για το Πόθεν Έσχες της συζύγου του
«Ξανά έκθετος» υποστηρίζει ότι είναι ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά για το πόθεν έσχες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το 'Penelope gate', το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς κ. Φιγιόν, δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του».
Και στη συνέχεια της ανακοίνωσης το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει σειρά ερωτημάτων: «Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει;
Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers κ. Παπασταύρου;».
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αναμένουμε τη στοιχειώδη παρρησία από πλευράς του Κ. Μητσοτάκη ώστε να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της συζύγου του και να δώσει απαντήσεις στον ελληνικό λαό.
Μετά την υπόθεση Siemens, λοιπόν, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο κ. Μητσοτάκης».
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41
Αστάθεια στις αγορές πετρελαίου - Τι βλέπουν οι αναλυτές
10:41
Ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με Bet Builder Ready και ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
10:40