ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν

Δ. Καμμένος για ΣΥΡΙΖΑ: Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει το τοπίο, μετά τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη που χαρακτήρισε τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ συγκυριακή και όχι για στρατηγικούς λόγους.

«Αν δεν μας θέλουν να μας το πουν. Εμείς δεν μπορούμε να συγκυβερνήσουμε με βρώμικους» είπε χαρακτηριστικά στην τηλεόραση του Σκάι ο κ. Δ. Καμμένος.

Για «γάμο» που έβλαψε τη χώρα μίλησε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τον Δημήτρη Καμμένο, να χαρακτηρίζει τον γάμο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ «αιμομιξία», και τον εκπρόσωπο της ΝΔ να ανταπαντά ότι επρόκειτο για μία συνεργασία ανάγκης, προκειμένου να σωθεί η χώρα.

Ο Νίκος Δένδιας είπε ότι το κόμμα του δεν θα είχε φέρει τη χώρα ποτέ σε αυτή την κατάσταση, καθώς «θα είχε φροντίσει να γίνουν όσα πρέπει να γίνουν χθες» και υποστήριξε ότι η ελληνική κοινωνία εξαπατήθηκε από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ενώ παράλληλα κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση και έπειτα να προσφύγει σε εκλογές.

Αναφερόμενος στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι θα κλείσει και αυτό πρόκειται να συμβεί με κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ παρομοίασε την Γερμανία με ελέφαντα σε δωμάτιο που δεν επιτρέπει σε κανέναν άλλο να ανασάνει. «Πρέπει να αδυνατίσει λίγο η Γερμανία» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ